Pravna podlaga

Največja vrednota spletne prodajalne digital.adin.si  so zadovoljni uporabniki!

V kolikor z naročenimi izdelki niste zadovoljni oz. le ti ne ustrezajo vašim željam, imate pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga, odstopite od pogodbe, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.
Izdelke je potrebno vrniti na lokacijo Gotovlje  74, 3310 Žalec najkasneje v tridesetih (30) dneh od sporočila o odstopu od nakupa.

O nameravanem vračilu oz. odstopu od pogodbe nas lahko uporabnik, najkasneje v štirinajstih (14) dneh od prejetja izdelka, obvesti na dva načina:

Veseli bomo, v kolikor nas predhodno tudi pokličete na telefonsko številko +386 (0)70 20 2000, da se dogovorimo o najboljši rešitvi.

STROŠEK VRAČILA

Stroške vračila krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru dostave na naše stroške, pa vam bomo obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

KATERI IZDELKI SO PRIMERNI ZA VRAČILO?

Izdelek je primeren za vračilo, v kolikor je:

  • nerabljen,
  • nepoškodovan ter
  • v originalni embalaži

Priložena mora biti kopija računa. Zaželen je tudi obrazec (dopis) za vračilo blaga, ki pospeši postopek vračila ali zamenjave. Na obrazec se zapiše vaš TRR kamor bomo v primeru vračila kupnine le-to tudi nakazali.
Za stroške nastale zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah:

  • o blagu, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;
  • o dobavi zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat;
  • o dobavi blaga, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;
  • o dobavi digitalne vsebine, ki se ne dostavi na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo.

VRAČILO KUPNINE

Potrudili se bomo, da bo celotna kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, po prejetju blaga, najkasneje pa v roku štirinajst (14) dni po prejetju vrnjenega blaga (v primeru podjetij rok za vračilo prične teči s prejemom potrjenega storno računa s strani kupca).